Onze kinderen

Onze zorgboerderij is een idyllisch toevluchtsoord voor kinderen tussen 5 en 14 jaar oud. We zijn trots op het aanbieden van een scala aan verrijkende ervaringen, van dagprogramma’s tot weekenduitjes en noodopvangdiensten. Onze boerderij is gelegen in het rustige en landelijke Wervershoof, een wereld weg van de drukte van het dagelijks leven, en biedt een veilige en beveiligde ruimte voor kinderen om de wonderen van natuur en dieren te verkennen en verbinding te maken.

Onze activiteiten zijn zorgvuldig samengesteld om sociale vaardigheden, motorische vaardigheden, zelfvertrouwen en onafhankelijkheid te verbeteren. Of het nu gaat om het verzorgen van onze dieren, werken in de groentetuin of springen op de trampolines, kinderen hebben een eindeloze voorraad boerderij-activiteiten om hen te vermaken.

Verkenning en leren staan centraal in wat we doen, en ons scala aan creatieve en educatieve activiteiten, zoals het spelen van spelletjes, het maken van kunst en het ontdekken van de wonderen van de natuur, zullen kinderen urenlang bezig en geboeid houden. Tijdens tijden van crisis bieden onze nooddiensten prompte en veilige oplossingen die ervoor zorgen dat gezinnen worden ondersteund tijdens stressvolle situaties.

Onze zorgboerderij belooft een toevluchtsoord voor kinderen om te ontspannen, spelen en leren – het is de perfecte omgeving om groei en ontwikkeling te stimuleren.