PHZ_7716

Over ons

De zorgboerderij

Wij zijn Dick en Ada, wij zijn al jaren gepassioneerd over het verbouwen van de lekkerste en mooiste aardbeien. We zijn begonnen met een teelt op de grond en hebben dit uitgebouwd tot een kas met een zorgboerderij. Het doel van hun bedrijf is niet alleen om aardbeien van biologische kwaliteit te verbouwen, maar ook om mensen een plek te bieden waar ze kunnen genieten van het buitenleven en even tot rust kunnen komen. Wij hebben veel kennis en ervaring opgebouwd en vinden het belangrijk om deze kennis te delen met anderen. Zo zijn we creatief bezig met de ouderen en spelen we graag spelletjes met de ouderen en kinderen. Ook is het mogelijk ons te helpen in het bedrijf of te biljarten. Hiernaast is het ook nog mogelijk om bij ons fysiotherapie te krijgen. Bovendien bieden we mensen met een zorgindicatie de mogelijkheid om op onze boerderij te werken. Wij zijn trots op ons bedrijf en hopen nog vele jaren te kunnen genieten van het verbouwen van de lekkerste aardbeien en het bieden van een fijne plek voor mens en dier.

" Onze missie is dat iedereen een leuke dag heeft gehad. "

PHZ_7713

Ontdek ons team

dick 1

Dick Schouten

Oprichter
Onze zorgboerderijoprichter met passie voor natuur en landbouw. Hij combineert een bloeiend bedrijf met zorg voor mensen.
kevin 1

Kevin Schouten

Dagbesteding en sportdocent
Door sportieve activiteiten vergroten de kinderen het zelfvertrouwen en ontwikkelen ze sociale vaardigheden.
ada 1

Ada Schouten

Mede oprichter
Ada Schouten's zorgboerderij verbetert de gezondheid van senioren, leert kinderen over de natuur en biedt ontspanning. De boerderij is veilig en productief, met een gastvrije sfeer.
evelien 1

Evelien Kaandorp

Dagbesteding - kinderen
Ik biedt de kinderen een fijne omgeving om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo.
cropped-cropped-cropped-De-Vlindertuin_opzet1_00004.png

Jeffrey Schouten

Dagbesteding en Fysiotherapeut
Ik help de ouderen door op maat gemaakte behandelingen en begeleiding om mobiliteit, flexibiliteit en kracht te behouden of te verbeteren.
cropped-cropped-cropped-De-Vlindertuin_opzet1_00004.png

Trea Haakman

Dagbesteding - ouderen
Ik stimuleer de deelname aan activiteiten en nieuwe ervaringen om zelfstandigheid en welzijn te behouden.