Onze dieren

Luna

Luna is een prachtige blonde Labrador Retriever, en ondanks haar leeftijd straalt ze nog altijd een jeugdige energie uit.  Haar vriendelijke ogen zijn groot en expressief en haar kwispelende staart verraden haar opgewekte natuur. Luna heeft een rustige uitstraling, maar ze is ook altijd alert en nieuwsgierig naar haar omgeving. Haar trouwe en loyale persoonlijkheid maakt haar een geweldige metgezel voor iedereen die van honden houdt. Ze is een ervaren en verstandige hond die de juiste balans vindt tussen vrolijkheid en kalmte. Luna heeft een hart van goud en zal altijd trouw blijven aan haar baasjes, haar gezin en haar vrienden.

Bobbie

Bobbie de Beagle is een trouwe metgezel voor elke hondenliefhebber. Met zijn opvallende driekleurige vacht en zachte ogen smelt hij direct je hart. Deze speelse hond is altijd in voor een spelletje en houdt ervan om zowel binnen als buiten te rennen en te spelen. Bobbie heeft een liefdevol karakter en maakt snel vrienden met mens en dier. Bobbie de Beagle is een geweldige toevoeging aan de boerderij en zal zeker een glimlach op je gezicht toveren met zijn levendige persoonlijkheid.

Yari

Yari de pomeriaan is een van de schattigste hondjes die er zijn. Met zijn pluizige vacht en speelse karakter weet hij de harten van veel mensen te stelen. Maar Yari is meer dan alleen een schattige hond, hij is ook een intelligente en loyale metgezel.

Yari is ook een echte gezelschapshond. Hij vindt het heerlijk om tijd door te brengen met zijn eigenaar en zal altijd in de buurt zijn om te knuffelen. Maar wees gewaarschuwd, Yari staat ook bekend om zijn eigenwijze karakter en kan af en toe koppig zijn. Maar met de juiste training en aandacht zal hij opgroeien tot een geweldige hond die veel vreugde en liefde in uw leven zal brengen.

Kortom, Yari de pomeriaan is een geweldige hond. Met zijn schattige uiterlijk en levendige persoonlijkheid is hij de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een loyale vriend.

Pantertje

Pantertje is een vriendelijke zwarte poes die op de zorgboerderij woont. Ze is een geliefde harige vriend voor iedereen die op bezoek komt, vooral voor de bewoners die haar zachte karakter waarderen. Veel mensen vinden troost in haar aanwezigheid, wetende dat ze altijd blij is om een warm gespin en een neusje te bieden. Naast het bieden van liefde en comfort, helpt Pantertje ook bij het beheersen van de knaagdierenpopulatie rond de boerderij. Iedereen die het genoegen heeft haar te ontmoeten kan getuigen van de vreugde die ze brengt. Pantertje is echt een bijzondere toevoeging aan de zorgboerderij.

Coco

Coco de kater is een trouwe bewoner van de zorgboerderij. Met zijn zachte vacht, is hij een favoriet onder de cliënten en medewerkers. Coco is altijd in voor een knuffel of een liefdevolle aai over zijn rug. Hij geniet van zijn rustige dagen op de boerderij en vindt het heerlijk om buiten te spelen en te zonnebaden op warme dagen. Hij heeft een eigen plekje waar hij zich terug kan trekken als hij wat rust nodig heeft. Coco heeft de taak om de cliënten gezelschap te houden en hen te troosten wanneer dat nodig is. Hij is een uitstekende metgezel voor mensen die soms wat extra liefde en aandacht nodig hebben.

Flame

Flame de Shetlander is een betrouwbare metgezel voor kinderen en volwassenen die van paardrijden houden. Deze kleine paarden hebben een onmiskenbare charme en zijn perfect voor beginners en ervaren rijders. Flame is een speciale Shetlander, met een prachtige vacht en een vriendelijke persoonlijkheid. Hij heeft een zeer zachte tred en is gemakkelijk te hanteren. Hij heeft alle eigenschappen die nodig zijn om een ​​geweldige rijervaring te bieden, en kan zowel op de manege als in de buitenlucht worden gebruikt. Bovendien is hij gemakkelijk te verzorgen en te onderhouden. Met Flame als je metgezel, kan je genieten van de prachtige omgeving en ontdekken hoe leuk paardrijden kan zijn.

Rosa

Rosa is een lieve en zachte pony die op de zorgboerderij woont. Ze is een favoriet onder de kinderen en volwassenen die naar de boerderij komen. Haar vriendelijke en kalme karakter maken haar een geweldige metgezel voor mensen die wat extra zorg en aandacht nodig hebben. Rosa houdt van wandelingen over het boerenerf en laat zich graag borstelen door haar verzorgers. Ze geniet ervan om geaaid te worden en haar zachte vacht voelt heerlijk aan. Rosa is goed getraind en betrouwbaar, wat haar een veilige keuze maakt voor iedereen die op de boerderij komt. Haar aanwezigheid brengt vreugde en rust en ze is een belangrijk onderdeel van het zorgboerderij-leven.

Sara

Sara is een lieve en zachtaardige shetlander, die op de zorgboerderij verblijft samen met haar zoon Flame. Door haar geduldige karakter en vriendelijke uitstraling is Sara een geliefd dier onder de bezoekers van de zorgboerderij. Ze laat zich graag vertroetelen en vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Ondanks haar kleine formaat is Sara erg sterk en kan ze met gemak de kar trekken tijdens rondritten over het terrein. Haar warme persoonlijkheid en betrouwbaarheid maken haar een waardevol lid van de boerderijgemeenschap.